Als opdrachtgever komt u met een vraag of probleem dat een oplossing behoeft. Te weinig ruimte, niet genoeg licht, geen prettige sfeer. Welke oplossing ik ook zoek - een andere inrichting, een aanbouw, of misschien zelfs een nieuwe woning - die oplossing begint met het goed luisteren naar mijn opdrachtgever. Ik ben erg geïnteresseerd in het oplossen van uw vraagstukken, het tot de kern ervan doordringen. Daar ligt  mijn deskundigheid.

Ieder project, hoe klein ook, begin ik met een gedegen onderzoeks- en ontwerpfase. Goed nadenken doe je namelijk van tevoren, niet als het te laat is. Deze fase doorloop ik samen met mijn opdrachtgever, met als resultaat een perfect ontwerp met nauwkeurige kostenraming waarmee de bouw kan aanvangen.


Ik begeleid opdrachtgevers bij het gehele proces. Van de eerste analyse van de opdracht, de eerste schetsen, dan het ontwerp, het verkrijgen van de vereiste vergunningen. Dan de bouw tot en met de oplevering.

Ik werk met lokale vakmensen die dus minder kilometers maken en de plaatselijke markt goed kennen. Goed voor milieu en uw portemonnee. Verder werk ik zoveel mogelijk met duurzame, gecertificeerde materialen en maak ik ontwerpen die zo weinig mogelijk energie nodig hebben om te verwarmen en te verlichten.

kar.html
projecten.html
contact.html
home.html